Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
'We onderbreken deze uitzending' - Ineke van Den Elskamp, Margreet Fogteloo

Specificaties

'We onderbreken deze uitzending'

Inclusief twee cd's met de originele nieuwsuitzendingen

Ineke van den Elskamp, Margreet Fogteloo

Beoordeel dit boek als eerste!
Linnen band met stofomslag  Tweedehands vanaf € 10,00.

OmschrijvingWie herinnert zich niet dat in 1963 de wereld stil leek te staan toen werd bekendgemaakt dat John F Kennedy bij een aanslag om het leven was gekomen? Of de gevoelens van ongeloof en verbijstering na de eerste berichten dat een El AI-vrachtvliegtuig zich in een flat in de Amsterdamse Bijlmermeer had geboord? Nog steeds herinneren velen van ons zich hoe de wereld ademloos toekeek toen Neil Armstrong live op de televisie als eerste mens voet op de maan zette. En voor altijd in ons geheugen gegrift staat de schok die in 1953 werd gevoeld toen bekend werd welke ramp zich aan het voltrekken was in Zeeland.

Vaak weten we nog precies waar we waren en wat we deden toen we die dramatische woorden op de radio of televisie hoorden: 'We onderbreken deze uitzending voor een speciaal bericht. 'De extra nieuwsuitzendingen die volgden maakten ons attent op gebeurtenissen die ons vaak ons hele leven zijn bijgebleven, omdat zij ons raakten.
In 'We onderbreken deze uitzending' zijn deze en vele andere schokkende gebeurtenissen indringend vastgelegd. Wat gebeurde er die dag en wat waren de gevolgen voor de direct betrokkenen en de rest van de wereld die gespannen toekeek? In woord, beeld en geluid zijn 38 momenten in de binnen- en buitenlandse geschiedenis weer tot leven gebracht. Het resultaat is een uniek document humain dat ook de mogelijkheid biedt om de woorden van toen opnieuw te beluisteren, middels twee unieke audio-cd`s met de originele opnames van de nieuwsuitzendingen die de wereld opschrikten.

'We onderbreken deze uitzending' bevat originele nieuwsuitzendingen over het begin van de Tweede Wereldoorlog, de Watersnoodramp van 1953, de Cuba crisis de moord op Martin Luther King, de eerste man op de maan, de dood van Elvis Presley de treinkaping bij De Punt, het Heizel-drama, de explosie van de spaceshuttle Challenger, de val van de Muur, de zaak-Dutroux, en nog veel meer.

Joe Garner werkt al ruim twintig jaar in het radiovak. Hij schreef en produceerde vele audioboeken en bekleedt sinds elf jaar een directiefunctie bij Westwood One (eigenaar van onder andere NBC Radio Networks). Margreet Fogteloo verzorgde voor de Nederlandse editie de selectie. Eerder stelde zij 'I have a dream: Belangrijke en bijzondere redevoeringen uit de wereldgeschiedenis' samen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 10,00

Incl. 2 CD's

Amsterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 10,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht