Doorgaan naar inhoud

Adobe Photoshop 2020

Adobe Photoshop 2020 - Andrew Faulkner, Conrad Chavez
Paperback
Nieuw vanaf 59,99

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
59,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Photoshop CC te leren! Leer hoe u digitale foto’s corrigeert, verbetert en aanpast, hoe u afbeeldingscomposities maakt en hoe u afbeeldingen voor web of druk voorbereidt. Automatiseer taken met handelingen. Verzamel en bewerk video, inclusief overgangs- en bewegingseffecten. Gebruik inhoudsgevoelige gereedschappen om afbeeldingen naadloos te repareren. Maak en beheer eigen penseelvoorinstellingen. Maak en print 3d-objecten. Coördineer designs met meerdere artboards en exporteer ze naar mobiele apparaten. Deel bronnen met derden en werk ze gemakkelijk bij. Voeg geavanceerde typografische effecten en glyphs toe.

Classroom in a Book® is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Adobe Photoshop CC Classroom in a Book bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u Photoshop beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt.

Bij de aanschaf van dit boek behoren ook de nodige extra’s. Volg de instructies in de inleiding en het voorwerk om toegang te krijgen tot:

  • downloadbare lesbestanden waarmee u de projecten in dit boek kunt uitvoeren;
  • de webversie van dit boek, zodat u het boek ook online kunt lezen en de tekst volledig kunt doorzoeken.

Wat u nodig hebt bij dit boek: Adobe Photoshop CC (2020-release), voor Windows of macOS. (De software is niet bij dit boek inbegrepen.)

Opmerking: Classroom in a Book vervangt niet de documentatie, ondersteuning, updates of andere voordelen die het registreren van de Adobe Photoshop CC-software met zich meebrengen.

“De Classroom in a Book-serie is veruit het beste trainingsmateriaal op de markt. Alles wat u nodig hebt om de software te beheersen zit erin: duidelijke uitleg van iedere les, stap-voor-stapinstructies en de projectbestanden voor de studenten.” - Barbara Binder, Adobe Certified Instructor, Rocky Mountain Training

Trefwoorden: photoshop cc 2020 adobe photoshop beeldbewerking afbeeldingen fotografie classroom in a book handleiding


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.