Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Afslankmethode 8 CD's - R. Martina

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Solarus
 • ISBN:
  9789078947073
 • Luisterduur:
  Goed
 • Bindwijze:
  Luisterboek
 • Genre:
  Koken
 • Publicatiedatum:
  jul 2007

Afslankmethode 8 CD's

R. Martina

Beoordeel dit boek als eerste!
Luisterboek (CD)  Tweedehands vanaf € 20,00.

Omschrijving

Roy Martina heeft, samen met Ellen Heinsen, een afslankcursus op maar
liefst acht cd's ontwikkeld.
Het zijn trance-inducties waardoor je onbewuste wordt geprogrammeerd om
af te slanken. Een trance-inductie houdt in dat je op een ontspannen manier
luistert naar de cd's. Het is het beste om de cd's liggend te beluisteren, het
liefst met een koptelefoon op, zodat je niet wordt gestoord door de
omgeving. Je raakt vervolgens in een lichte trance. Het is echter de bedoeling
dat je niet in slaap valt. Mocht dat toch gebeuren, dan kun je de cd op een
later tijdstip opnieuw beluisteren.
Blijf zo ontspannen mogelijk wakker - maar forceer jezelf niet - zodat je alles hoort wat er wordt gezegd en daardoor ook bewust weet wat er gebeurt.
Heb je de cd's eenmaal op een bewuste manier gehoord, dan mag je ze opnieuw beluisteren, maar dat hoef je nu niet meer bewust te doen. Je onbewuste hoort namelijk alles. Je moet echter wel bewust een aantal keuzes maken.
De cd's worden in een speciale volgorde beluisterd. We komen hier later op terug. Na het volgen van de sessies merk je al snel veranderingen.
Je wordt bewuster van je eetgewoontes en het lukt gemakkelijker om controle te houden over je eet- en snoepneigingen. Ook ga je je steeds waardevoller voelen en lekkerder in je vel zitten. Belangrijk is dat je oké bent met jezelf.
Het boek Half Die-eet Het boek Half Die-eet is een onderdeel van deze serie. Hierin staat specifieke instructies over het te volgen plan. Samen met de cd's is de afslankmethode gemakkelijker te volgen. Daarom ook zijn de cd's een verplicht onderdeel van het Half Die-eet. Ons advies is om eerst
het boek te lezen en daarna verder te gaan met de cd's.
Het cd-programma bestaat uit acht lessen, die je niet door elkaar, maar in een specifieke volgorde moet beluisteren. De methode berust op deze volgorde; gaandeweg krijg je steeds meer de neiging minder te eten, meer te bewegen en bewuster om te gaan met je lichaam. Indien je dit programma volgt, in samenhang met alles wat je in dit boek hebt gelezen en de oefeningen uitvoert, zul je enorme resultaten kunnen bereiken in je strijd met je gewicht. Het is een uitgedokterd programma, dat uitgebreid is getest. De resultaten zijn verbluffend. Maar liefst 95 procent van de gebruikers viel daadwerkelijk af naar het gewicht dat ze wilden en dat noodzakelijk was.
Veel mensen, zelfs degenen die al jaren met hun gewicht worstelden, merken op dat het met deze methode vele malen gemakkelijker gaat.
Gebruiksaanwijzing
Belangrijk is dat je heel goed begrijpt en weet dat afvallen niet iets is `wat je gaat proberen'. Nee, je BESLUIT dat je gaat afvallen!
Stel, je begint morgen. Volg dan de volgende procedure. Weeg je 's morgens, na het opstaan, zonder kleding. Doe dat vervolgens eenmaal per week, altijd op dezelfde dag en dezelfde tijd. NIET vaker! Door deze methode val je gemiddeld één kilo per week af. Dat betekent dus dat het wel eens meer is, maar ook wel eens minder. Breng jezelf dus niet in de stress door je vaker te wegen!
Bepaal vervolgens hoeveel kilo je wilt verliezen. Stel, je wilt 12 kilo kwijtraken. Dan is de duur twaalf weken. Geef jezelf nog eens twee extra
weken, zodat je wat speling hebt. De totale duur wordt dan veertien weken. Kijk op de kalender en tel veertien weken op bij de startdatum. Dat wordt je streefdatum. Beluister de eerste drie cd's vervolgens drie dagen achter elkaar: dag 1 : cd 1, dag 2 : cd 2, dag 3 : cd 3. Na een week beluister je cd 4. Volg de instructies heel nauwkeurig op. Ga het niet veranderen of het toch op je eigen manier proberen. Dat heb je immers al lang en vaak genoeg gedaan en tot nu toe heeft dat je niet het gewenste resultaat gebracht.
De vijfde en zesde cd zijn bedoeld voor mensen die meer dan 12 kilo willen verliezen, en voor degenen die misschien tijdelijk een niveau hebben bereikt, waarop ze geen gewicht meer verliezen of die toch weer langzaam maar zeker in hun oude fouten vervallen. We adviseren je om cd 5 na ongeveer één maand tot zes weken te beluisteren en na weer een maand cd 6.
Cd 7, de Onderhouds cd beluister je, als je wilt, elke dag, liefst eenmaal overdag en eenmaal als je gaat slapen. Met deze cd blijf je gemotiveerd.
Mocht je toch je motivatie verliezen, dan beluister je eerst cd 5 en vervolgens start je weer met cd 1, cd 2 en cd 3, zoals hiervoor staat beschreven. Je begint als het ware opnieuw. Dit mag je zo vaak als je wilt herhalen. Cd 8 is voor als je veel zin hebt in snoepen, of eet uit emotie. Deze cd beluister je tussendoor, samen of afwisselend met cd 7, de Onderhouds cd. Voordat je ermee aan de gang gaat, maak je je huis en omgeving `verleidingsvrij'.
Weg dus met dat pak koekjes, die zakken chips en repen chocola. Wat er niet is, kun je ook niet eten.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 20,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht