Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Allemaal aan de medicijnen - R. Moynihan, A. Cassels

Specificaties

Allemaal aan de medicijnen

hoe de farmaceutische industrie van iedere consument een patient probeert te maken

Ray Moynihan, Alan Cassels

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 9,00.

Omschrijving

“De geneesmiddelenfabrikanten blijken gewetenloze ondernemers van de ergste sort te zijn – lees dit boek en maak u boos.” - Clive Hamilton, directeur van The Australia Institute en gastdocent aan de Australian National University, de Universiteit van Sydney en de Universiteit van Cambridge.
Met meeslepende duidelijkheid, laat Allemaal aan de medicijnen zien hoe de farmaceutische industrie probeert de definitie van ziekten zo op te rekken, dat voor elk middel wel een kwaal bestaat. Daarmee worden geneesmiddelen tot ‘producten zonder meer’, vergelijkbaar met wasmiddelen en babyvoeding, die met alle manipulatieve middelen van de moderne reclame aan de man worden gebracht. De ups en downs van het dagelijks leven worden tot geestesziekten gebombardeerd. Gewone klachten worden als ernstige aandoeningen voorgesteld. Verlegenheid wordt sociale fobie, post-menstueel syndroom een psychische ziekte en alle actieve kinderen hebben tegenwoordig ADHD. Naarmate meer en meer gewone mensen tot pati worden verklaard, hoe dichter de geneesmiddelenfabrikanten bij hun doel komen: hun producten aan iedereen te verkopen – en dus veel te verdienen.
RAY MOYNIHAN (Australi is een van ’s werelds vooraanstaande schrijvers over gezondheid. Zijn werk verschijnt in o.m. de Sydney Morning Herald, het British Medical Journal, The Lancet en het New England Journal of Medicine. ALAN CASSELS (Canada) is onderzoeker en schrijver die over geneesmiddelenbeleid publiceert.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Gent
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 9,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht