Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld - David Icke

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Uitgeverij Akasha
 • ISBN:
  9789460151767
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  17,2 x 24,2 x 4,5 cm
 • Gewicht:
  1432 gram
 • Aantal Pagina's:
  864
 • Rubriek:
 • Druk:
  1

Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld

David Icke

Beoordeel dit boek ook!
Paperback   Nieuw vanaf € 44,50.

Omschrijving

David Icke waarschuwt al bijna 30 jaar voor een naderende orwelliaanse staat, waarin een zeer klein aantal mensen de bevolking geknecht zou houden via hun controle-uitoefening over regeringen, de media, de financiƫle wereld en een militaire geheime politie, die 24 uur per dag toezicht houdt over een gechipte bevolking.

Hij beweert dat onze 'fysieke' werkelijkheid een illusie is en dat wat we beschouwen als 'de wereld', een holografische simulatie of 'Matrix' is, gecreƫerd door een niet-menselijke kracht, om de perceptie van de mensen verstrikt te houden in dienstbaarheid.

David Icke werd 'gek' en 'gestoord' genoemd en jarenlang belachelijk gemaakt en verguisd. Maar het tij is gekeerd, en hoe! Keer op keer bleek hij het namelijk bij het rechte eind te hebben.

Vandaag de dag worden zijn boeken over de hele wereld gelezen en zijn presentaties bijgewoond door duizenden mensen op alle continenten. Waarom? Omdat hetgeen waar hij zo om bespot werd nu wereldwijd aan het gebeuren is. En reguliere wetenschappers komen nu zelfs tot de conclusie dat onze werkelijkheid inderdaad een simulatie is.

Vrijwel dagelijks zien we bevestiging van iets wat David Icke lang geleden al verkondigde, via allerlei bewijsmateriaal en door de dingen die gebeuren. Zoals Mahatma Gandhi zei: 'Eerst negeren ze je, daarna lachen ze je uit, vervolgens bestrijden ze je, en uiteindelijk win je.' De tijd van David Icke lijkt aangebroken.


David Icke is al meer dan een kwart eeuw bezig om te onthullen wie er werkelijk de macht over de samenleving heeft. Op zijn eigen unieke wijze is hij onophoudelijk aan het front bezig om de kennis omtrent onze realiteit en gebeurtenissen in de wereld te verdiepen. Vrijwel dagelijks gebeuren er dingen die door David Icke al in eerdere boeken zijn aangekondigd.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 44,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

4,6 van 5 sterren

Gebaseerd op 5 beoordelingen.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht