Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Bach-remedies voor honden en paarden - Margriet Dudok van Heel
Bach-remedies voor honden en paarden - Margriet Dudok van Heel

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  De Driehoek
 • ISBN:
  9789060305676
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  159
 • Genre:
  Geneeskunde
 • Jaar:
  2000

Bach-remedies voor honden en paarden

Margriet Dudok van Heel

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

De bloesemtherapie van dr. Edward Bach vindt steeds meer waardering en een groeiend aantal mensen raakt enthousiast over de toepassing van de remedies. Dat deze Bach-remedies behalve bij mensen, ook bij dieren werken, is echter nog weinig bekend.
Ook dieren kunnen ingedeeld worden volgens de 38 karaktertypes van Bach. Bach-remedies voor honden en paarden belicht de specifieke problemen van de 38 afzonderlijke karakters en aansluitend de behandeling. Duidelijk wordt beschreven hoe, wanneer en welke Bach-remedies in uiteenlopende gevallen van toepassing zijn.
In aparte hoofdstukken wordt aandacht besteed aan het sociale patroon bij paarden en honden en de hieruit voortvloeiende problemen, evenals aan de werking en de bereiding van Bach-remedies.
Bach-remedies voor honden en paarden is een boek dat duidelijk is geschreven door iemand die veel en invoelend omgaat met honden en paarden. Ook om die reden is het een boek dat iedereen die van honden en paarden houdt, graag zal lezen.
Margriet Dudok van Heel verkreeg in de loop van vele jaren werken en omgaan met honden en paarden een diepgaand inzicht in de psyche van het dier. Op basis van dit inzicht en haar kennis van de Bach-bloesemtherapie geeft zij de passende behandeling, benadering en training om het dier (weer) in evenwicht te brengen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht