Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Metamorfose-massage - Gaston Saint-Pierre, Debbie Boater, Jacques Bouma
Metamorfose-massage - Gaston Saint-Pierre, Debbie Boater, Jacques Bouma

Specificaties

Metamorfose-massage

grondbeginselen en praktijk

Paperback

Omschrijving

Massagetechniek, gericht op het opheffen van blokkeringen die in de prenatale periode ontstaan zijn.
Tijdens de zwangerschap wordt de basis gelegd voor ons lichamelijke, mentale en gevoelsleven. Tijdens deze negen maanden worden we door veel factoren beïnvloed, ten dele via onze moeder. Blokkeringen die in deze periode ontstaan, bepalen ons leven na de geboorte. Door behandeling van reflexzones in de voeten kunnen deze blokkeringen worden opgeheven. Daardoor komt energie vrij die in de prenatale periode geblokkeerd was, waardoor als het ware een metamorfose optreedt.
Metamorfose-massage activeert de zelf-genezende eigenschappen van de mens. Door de creatieve krachten in ons positief te gebruiken, kunnen we ons leven een keer ten goede laten nemen: naar lichamelijk en geestelijk welzijn.
De techniek kan gemakkelijk worden geleerd en door iedereen worden toegepast. Dit boek leert ons de grondbeginselen en de praktijk, die eenvoudig is omdat we daarmee alleen maar onze eigen levenskracht aan het werk zetten.
De achtergronden, principes en toepassingsmogelijkheden van deze therapie worden begrijpbaar gemaakt, mede aan de hand van tekeningen, diagrammen en voorbeelden.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht