Doorgaan naar inhoud

Gelukkig ouder worden

actief, vitaal en wijs

Gelukkig ouder worden - Bas Klinkhamer, Kees Klinkhamer
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Actief, vitaal en wijs je oude dag tegemoet
De boodschap van vader en zoon Klinkhamer: verdiep je tijdig in het ouder worden. Zo maak je van je oude dag een vitale, zinvolle en inspirerende tijd.
Kees Klinkhamer weet vanuit zijn medische expertise en eigen ervaring dat gelukkig ouder worden niet vanzelf gaat. Daar moe je wel wat voor doen. Rust roest! Hij pleit ervoor om – ook als je ouder wordt – je nieuwsgierigheid te behouden en nieuwe situaties te verwelkomen door te blijven werken en actief deel te nemen aan het maatschappelijk proces.
Bas Klinkhamer laat zien dat ouder worden een verrijkende fase is in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling die je meer zelfkennis en wijsheid kan brengen. Dit doet hij aan de hand van sleutelbegrippen als loslaten, aanvaarding van je lot, dankbaarheid en leegte.
Na zijn pensionering als hoogleraar-directeur aan de medische faculteit te Utrecht werd Kees Klinkhamer consultant en adviseur. Hij adviseert bedrijven en instellingen in ons zorgstelsel. Kees geeft lezingen en publiceert in dagbladen en vakbladen over gezondheidszorg en arbeid. Zijn zoon Bas Klinkhamer is directeur van ITIP, School voor Leven en Werk. Bas begeleidt ruim 25 jaar mensen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hij geeft lezingen, retraites en opleidingen over bezield en ontspannen leven en werken. Bas is bekend van het KRO-tv-programma De Dromendokter (2009).




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.