Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Amsterdam

Amsterdam
Roald Dahl's Schatkamer - Roald Dahl

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Fontein
 • ISBN:
  9789026113314
 • Bindwijze:
  Gekartonneerd met stofomslag
 • Aantal Pagina's:
  444
 • Genre:
  Kinderboeken algemeen
 • Jaar:
  1997

Roald Dahl's Schatkamer

Roald Dahl

Beoordeel dit boek als eerste!
Gekartonneerd met stofomslag

Omschrijving

Roald Dahl's schatkamer bevat de hoogtepunten uit het werk van de onvergetelijke schrijver. Deze verzameling laat Roald Dahl zien in al zijn stemmingen en maakt duidelijk waarom miljoenen kinderen en volwassenen over de hele wereld hem in hun hart sluiten.
Het boek bestaat uit vier verschillende delen: Dieren, Tovenarij, Familie, vriend en vijand en Gewichtige zaken. Elk deel neemt je mee op een reis door Roald Dahl's unieke fantasiewereld. Roald Dahl's schatkamer bevat niet alleen volledige verhalen, fragmenten en gedichten uit zijn beroemde kinderboeken maar bovendien enkele nooit eerder gepubliceerde rijmpjes en brieven. Je zult hier een hele stoet van Roald Dahl's populairste figuren aantreffen: van de Reuzenkrokodil tot Willie Wonka, van de Minpins tot de Griezels, van James tot Matilda. In Roald Dahl's schatkamer staat een groot aantal tekeningen van Quentin Blake, Roald Dahl's belangrijkste illustrator. Veel daarvan heeft hij speciaal voor deze bundel gemaakt. Ook is er werk te vinden van enkele andere kunstenaars: Patrick Benson, Raymond Briggs, Babette Cole, Bert Kitchen, Posy Simmonds, Ralph Steadman, Fritz Wegner en Christopher Wormell.
'Kijk vooral met glinsterende ogen rond naar de wereld om je heen,' spoorde Roald Dahl zijn lezers eens aan, 'omdat de grootste geheimen altijd verborgen zitten op de onwaarschijnlijkste plaatsen. Wie niet in wonderen gelooft, zal ze ook nooit ontdekken.' De lezer zal die wonderen op elke bladzijde van dit boek aantreffen. Het is het volmaakte cadeau voor ieder kind dat het werk van Roald Dahl niet kent (als er nog ergens zo'n kind te vinden is), en al even volmaakt voor alle fans van Dahl.
Roald Dahl is een van de belangrijkste kinderboekenschrijvers van deze euw. Zijn verhalen en gedichten zullen kinderen en volwassenen nog lang boeien.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht