Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Amsterdam

Amsterdam
Geluk op recept - François Geelen

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Qnect
 • ISBN:
  9789060307373
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Afmetingen:
  13,7 x 19,7 x 1,5 cm
 • Gewicht:
  235 gram
 • Aantal Pagina's:
  72

Geluk op recept

een korte training voor de geest

François Geelen

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback  Tweedehands vanaf € 8,00.

Omschrijving

Sporten is van belang voor ons lichamelijk welzijn, maar hoe zit het met het trainen van onze geest? Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat training van de geest ons helpt beter te functioneren en te blijven functioneren. Als we beter functioneren worden we gelukkiger, en wie wil dat nu niet?
Dit boekje bevat een korte cursus, die ons met andere ogen naar onze geest laat kijken. Geluk op recept bevat praktische oefeningen en voldoende gereedschap om zelf aan de slag te gaan waardoor fundamentele veranderingen kunnen worden gerealiseerd. Het biedt een concrete basis om later zelf op voort te borduren. Naar eigen behoefte kan meditatie en mind coaching worden toegepast en geïntegreerd in het dagelijkse leven. De website fundamentalhappiness.nl ondersteunt dit proces en biedt gratis downloads, dagelijkse tips en handige weetjes.

Meditatie is niet het wegdromen op muziek,bedwelmd raken van wierook of vluchten uit het hier en nu. Noch is meditatie een doel op zich: het is een methode.

François Geelen (1959) arts, specialiseerde zich in klinisch onderzoek. Al tijdens zijn studie ontwikkelde hij een bijzondere interesse voor het samenspel tussen geest en gezondheid. Na een intensief internationaal beroeps- en gezinsleven met alle bijbehorende 'ups and downs' heeft hij zich in 2010 met zijn echtgenote op het Bourgondische platteland teruggetrokken. Daar is hij zich intensiever aan oosterse filosofie en meditatie gaan wijden.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Amsterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 8,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht