Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Amy Winehouse - C. Newkey-burden, J. Blake

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Manteau
 • ISBN:
  9789022323274
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  192
 • Genre:
  Muziek
 • Jaar:
  2008

Amy Winehouse

de biografie

C. Newkey-burden, J. Blake

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Ze was bij uitstek het populairste popidool van de afgelopen jaren. Met haar album "Back to Black" en megahits als ‘Rehab’ won ze dankzij haar soulvolle stem niet minder dan vijf Grammy Awards, de felbegeerde Oscars van de muziekwereld. Amy Winehouse (1983 - 2011) was amper vijfentwintig jaar jong toen ze al werd verafgood door miljoenen fans. Ze kreeg ook respect van andere rockgoden zoals Mick Jagger en Prince. Modegoeroe Karl Lagerfeld was dan weer in de wolken over haar retrolook en noemde haar ‘de nieuwe Brigitte Bardot’.

Maar het wereldwijde succes van deze getalenteerde Britse zangeres werd overschaduwd door haar drank- en drugsproblemen. In ‘Rehab’ zingt ze dat iedereen wil dat ze afkickt van haar alcoholverslaving, maar dat ze dit zelf niet nodig vindt. Als gevolg van haar rebelse levensstijl moesten optredens vaak geannuleerd worden. Bovendien lijdde ze onder de turbulente relatie met haar echtgenoot Blake Fielder-Civil, die in de gevangenis zat. Zelf kwam ze ook al in aanvaring met het gerecht. Als controversieel fenomeen was Amy Winehouse veelbesproken in de media.

Maar wie was de échte Amy Winehouse? "Amy Winehouse. De biografie" staat boordevol nieuwe informatie en exclusieve interviews. Het fascinerende en volledige verhaal van deze legende.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht