Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Antwerpen

Antwerpen
Drakenvuur - Markus Heitz

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Luitingh-Sijthoff
 • ISBN:
  9789024530823
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  518
 • Genre:
  Fantasy

Drakenvuur

Markus Heitz

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

We schrijven 1925.
De drakendoodster Silena handelt in opdracht van het Officium, een verbond van geestverwanten dat heeft gezworen jacht te maken op de gevleugelde monsters tot er niet één van over is.
Als Drakenvuur opent, verkeren Silena en de andere leden van het Officium in groot gevaar, maar niet alleen vanwege de dreiging van de draken. In verschillende Europese steden lijkt zich een nieuwe onzichtbare vijand te roeren. Zo wordt in Londen de scepter van Marmaduk gestolen, een artefact dat een onvoorstelbare macht vertegenwoordigt. Als er vervolgens op verschillende plaatsen in de wereld drakendoders op gruwelijke wijze worden vermoord, wordt de sfeer opeens wel heel grimmig.
Silena maakt zich grote zorgen en doet er alles aan om de identiteit van de geheimzinnige belager te achterhalen. Ze beseft niet dat ze zodoende de plannen van een vijand doorkruist die machtig genoeg is om de wereld in chaos en verwoesting ten onder te doen gaan...

De schrijver-journalist Markus Heitz is momenteel de belangrijkste en succesvolste Europese auteur van oorspronkelijke fantasy-verhalen. Met de serie De Dwergen schreef hij een fantasy-epos van klassieke statuur, waarin hij de eeuwige bijrolspelers uit de moderne fantasy in het volle schijnwerperlicht plaatste. In zijn fantasy-thrillers – Ritus, Sanctum, Kinderen van Judas – zijn vermeende en historische feiten de inspiratiebron voor zijn ongekend rijke verbeelding.
Heitz stort zich op klassieke thema’s als liefde en bedrog, macht en onmacht in zijn cyclus De Donkere Tijd ¬– geplaatst tegen de achtergrond van de eeuwige strijd tussen goed en kwaad. In dit spannende fantasy-avontuur geeft hij gaandeweg op verhullende wijze inzicht in de geschiedenis, in het mythische verleden van Ulldart.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht