Doorgaan naar inhoud

De dag dat de goden kwamen

11 augustus 3114 v. Chr.

De dag dat de goden kwamen - Erich Von Däniken
Gekartonneerd met stofomslag

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In De dag dat de goden kwamen vertelt Von Daniken weer geheimzinnige, avontuurlijke verhalen die de mensheid nog altijd voor een raadsel plaatsen - over de steden en bouwwerken van de Maya’s, hun perfecte wegennet, hun ingenieuze kanaliseringsstelsels, hun onderaardse observatoria en hun astronomische gebouwen. Hij verteltover de vernietiging van de Maya-handschriften en hoe zij werden herontdekt, over waarnemingen die duizenden jaren teruggaan, naar een tijd toen er nog helemaal geen Maya’s waren.
Hij vertelt over de twee Maya-kalenders, een voor de goden en een voorde mensen, die beide die onheilspellende begindatum hebben: 11 augustus 3114 v. Chr. Wat was de dag waarop de goden kwamen? En wat gebeurde er toen? Is de aarde al eens verwoest? De kalendercycli tonen aan dat er ooit een godenplaneet is geweest, vanwaar de ’verschrikkelijke wezens’ naar de aarde kwamen. In Teotihuacón beraadslaagden zij over het lot van de mensheid. Een wijze Hopi-indiaan vertelde Erich von Daniken de overgeleverde mythen van zijn volk - hoe de Katchina, wezens uit het heelal, aan het begin der tijden zijn voorvaderen de kennis bijbrachten die ons nu bij de Maya’s zo fascineert.
Uit deze overleveringen en zijn vermoedens over de stenen getuigen van de historie en prehistorie van de Middenamerikaanse volkeren trekt Erich von Daniken conclusies die menig wetenschapper zullen shockeren. Conclusies die uit het verleden naar de toekomst wijzen, zo spannend en visionair als zelfs science-fiction niet kan zijn.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.