Doorgaan naar inhoud

Een stralende zomer

Een stralende zomer - Brenda Novak
Paperback
Tweedehands vanaf 6,00

Koop Tweedehands

Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
6,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Deze zomer zal het leven van drie zussen totaal veranderen...
 
Waarom moest misdaadauteur Serenity Alston zo nodig roepen dat ze misschien wel een duister familiegeheim zou ontdekken toen ze een DNA-onderzoek liet uitvoeren? Want nu blijkt ze ineens twee halfzussen te hebben! Plotseling twijfelt ze aan alles wat ze over haar familie dacht te weten. En de enige manier om antwoorden te krijgen, is door haar nieuwe zussen te ontmoeten.  
 
Lake Tahoe, waar Serenity’s ouders een huisje hebben, is de ideale locatie voor de drie vrouwen om bij elkaar te komen. Al snel blijkt dat ze allemaal aan het bijkomen zijn van een nare ervaring: Serenity heeft moeten getuigen tegen haar ex-echtgenoot in een zedenzaak, carrièrevrouw Reagan heeft op haar werk een misstap gemaakt met een getrouwde collega, en huismoeder Lorelei heeft ontdekt dat haar man is vreemdgegaan met haar beste vriendin.
 
Terwijl de weken zich aaneenrijgen tot een lange mooie zomer, groeien de zussen steeds meer naar elkaar toe. En stapje voor stapje komen ze dichter bij de ontrafeling van het mysterie van hun afkomst...
 

 



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.