Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Antwerpen

Antwerpen
Het Geheim van de Piramiden - Robert Bauval

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  VBK Media
 • ISBN:
  9789043909709
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  375
 • Genre:
  Spiritualiteit

Het Geheim van de Piramiden

Robert Bauval

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Vanaf € 9,90.

Omschrijving

Hoe de Egyptenaren hun piramiden met zoveel precisie op de banen van zon en sterren hebben kunnen richten, is een vraag waar al veel over is geschreven. Maar waarom ze dat deden, is tot nu toe een mysterie gebleven. Waarom waren zij zo gebrand op die astronemosche oriëtering ? Wat was de functie van die zo geheimzinnige relatie tussen hun aardse monument en de beweging van de hemellichamen ? En waarom staan die monumenten precies op de plek waar zij staan ?
Gedurende de afgelopen 25 jaar heeft Robert Bauval zich ervoor ingezet de oude hemelreligie van Egypte te ontsluieren en te laten zien hoe deze de Egypatenaren geïnspireerd heeft hun land te maken tot een 'evenbeeld van de hemel.' In Het Geheim van de Piramiden werkt Bauval deze threorie op boeidende wijze verder uit en komt hij tot verrassende inzichten, die een nieuw en fascinerend licht werpen op de cultuur van het oude Egypte, de piramiden en temples in het dal van de Nijl en de mensen die ze lieten bouwen.
Robert Bauval werd in 1948 in Egypte geboren en heeft als bouwkundig ingenieur een groot deel van zijn leven in Egypte en elders in het Midden-Oosten doorgebracht. Sinds hij in de jaren tachtig met zijn Egypte-onderzoek begon, heeft hij diverse artikelen over dit onderwerp geschreven. Verder is hij o.a.auteur van De Gehgeime Kamer en schreef hij samen met Graham Hancock De boodschap van de Sfink.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als VoordeelboekWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 29,95 € 9,90
Levertijd: 5-8 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht