Doorgaan naar inhoud

Instituut voor briljante mislukkingen [e-Book]

Maak ruimte om te experimenteren, innoveren en leren

Instituut voor briljante mislukkingen - Paul Louis Iske
e-Book
Nieuw vanaf 12,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
12,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

‘Van fouten maken kun je leren.’ ‘Ondernemen is vallen en opstaan.’ Uitspraken waar je het moeilijk mee oneens kunt zijn, en toch blijkt het in de praktijk niet zo eenvoudig. In ‘dit boek laat hoogleraar Paul Iske zien hoe je ruimte kunt maken om te experimenteren, innoveren en leren. Want meer dan ooit richten we ons op succes, en zijn we erop ingesteld alle sporen van onze fouten en mislukkingen zo snel mogelijk uit te wissen.

Dat is niet alleen jammer, maar zelfs gevaarlijk volgens Iske. Juist in onze complexe en dynamische samenleving moeten we open zijn over gemaakte fouten en ze grondig analyseren om herhaling te voorkomen. Onze angst voor mislukking werkt bovendien belemmerend voor creatieve ideeën en innovatie.

In dit verrassende en meeslepende boek lees je hoe je als organisatie een open cultuur creëert waarin je verder komt doordat je fouten durft te maken. ‘Het Instituut voor Briljante Mislukkingen’ laat zien hoe je vermijdbare mislukkingspatronen herkent, en hoe je dankzij (briljante) mislukkingen je kennis continu vergroot, beter om leert gaan met onzekerheden, tot belangrijke vernieuwingen in staat bent en de toekomst krachtig tegemoet gaat.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.