Doorgaan naar inhoud

Solaren werkboek

zonneterugkeren

Solaren werkboek - I. Bergman
Paperback
Nieuw vanaf 17,25

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
17,25
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Solaren zijn horoscopen voor het moment waarop de Zon rond je verjaardag terugkeert op zijn plaats in je geboortehoroscoop. Dat is a.h.w. de geboortehoroscoop voor je volgende levensjaar, en hij weerspiegelt de tendensen voor dat jaar. Daarmee is de solaar een welkome aanvullig op de bestaande progressiesystemen. De solaar kent echter eigen duidingsregels, die in het eerste deel kernachtig en duidelijk worden uiteengezet. Vervolgens illustreert Ineke de technieken aan de hand van de vele praktijkvoorbeelden.

De kracht van dit boek ligt in de vele voorbeelden en duidingen, waardoor de lezer een helder beeld krijgt van de toepassing van de regels. Ook geeft Ineke haar ervaringen met experimentele themas, zoals progressies binnen een solaar, en de vraag of er uurhoekregels in mogen worden toegepast.
De cliënten en leerlingen van Ineke kennen haar als een warm en terzakekundig astrologe, kwaliteiten die ook herkenbaar zijn in dit boek, dat een belangrijke techniek behandelt waarover nog maar weinig literatuur bestaat.

Een welkome, praktische handleiding, die onmisbaar is voor zowel de beginnende als de gevorderde astroloog.

Ineke Bergman is een ervaren praktizerend astrologe. Naast haar consultpraktijk is zij bezig met het onderzoeken van themas in de horoscoop en het uitdiepen van astrologische technieken. Ze heeft o.m. belangrijk astrologisch onderzoek naar eetstoornissen gedaan en heeft zich gespecialiseerd in de techniek van de solaar. Ze heeft een praktijk, geeft consulten, lezingen en workshops en is astrologiedocente aan de Volksuniversiteit van Velsen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.