Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Werk en taal - Nelleke Koot
Werk en taal - Nelleke Koot

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Coutinho
 • ISBN:
  9789046901588
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  21,0 x 29,7 x ,9 cm
 • Gewicht:
  389 gram
 • Aantal Pagina's:
  128
 • Genre:
  Talen

Werk en taal

een werkboek voor praktijkgericht taalscholing

Nelleke Koot

Beoordeel dit boek als eerste!

Omschrijving

Werk en taal is een werkboek voor cursisten die de Nederlandse taal leren door middel van vakgerichte scholing. De stage, het werk of de praktijklessen staan centraal en de taal sluit aan op onderwerpen die in het werk naar voren komen.
Het boek is opgebouwd uit twee soorten werkbladen. Op de groene bladen staan steeds vakgerichte taalopdrachten die tijdens de taallessen kunnen worden uitgevoerd. Op de oranje bladen verzamelen de cursisten de bijbehorende informatie uit hun eigen beroepspraktijk, waarmee ze al doende hun stage of werk in kaart brengen.
De onderwerpen in het boek lenen zich goed voor een uitwisseling van ervaringen tussen de cursisten. Daarmee worden de vaardigheden spreken en luisteren op een vanzelfsprekende manier geoefend. Ook krijgen de cursisten een beter totaalbeeld van de werkcultuur in Nederland.
Werk en taal is geschreven voor cursisten die NT2-niveau A1 beheersen, die kunnen lezen en schrijven in het Latijnse schrift en die een woordenboek kunnen gebruiken. Het is geschikt voor alle beroepssectoren. Deze herziene en aangevulde druk is een goede voorbereiding voor het Inburgeringsexamen met het profiel Werk.

Nelleke Koot is NT2-docent en coach leerwerkplaats aan het Friesland College te Leeuwarden. Eerder schreef ze Aan de slag! ¿ Werkboek loopbaanoriëntatie voor anderstaligen, Bagage ¿ Kennis van de Nederlandse samenleving en Met wie spreek ik - Werkboek telefoneren.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht