Doorgaan naar inhoud

Atlas Europa

planet, people, profit, politics

Atlas Europa -
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie RPB

Omschrijving

Europa: een relatief klein en dichtbevolkt continent. Europa: sterk verstedelijk, toch ook een grotew landbouwproducent. Concentreert die landbouw zich en waar is nog ruimte voor natuur? Waar wonen de meeste mensen? Waar in Europa staan de files? Deze atlas geeft een overzicht van het landgebruik binnen Europa.
Maa dat niet alleen. Deze atlas gaat ook over leef baarheid: waar zijn de vervuilings problemen het grootst en in welke Europese steden is de leefbaartheid het hoogst? En over demografische ontwikkelingen binnen Europa: hoe zit het met de vergrijzinfg binnen Europa: hoe lopen de migraitiestomen? En over ecomomie: hoe gaat het met de economische groe van de lidstaten van de EU waarmee verdiennen de Europenane hun geld?
De insider herkent hier de bekende trits: people planet en profit, ofwel de mensen, het milieu en de economie,In deze atlas wordt daarraan een vierde toegevoegd: poliotics Wat is het beleid van de Europeses Unie op al deze terreinen? Wat is de rol van de Europese Unie ten aanzien van het nationale beleid van haar lidstaten?




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.