Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Australie - M. Blisse, U. Lehnmann

Specificaties

Australie

M. Blisse, U. Lehnmann

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 7,50.

Eén van de boeken uit de serie Lannoo's blauwe reisgids.

Omschrijving

Het boek
Lannoo's blauwe reisgids Australië stelt het vijfde continent voor in zijn fascinerende veel-zijdigheid - van de eenzame outback tot de levendige grootsteden. Hij bevat alle belangrijke praktische informatie en stelt reisroutes voor om de hoogtepunten van Australië te bezoeken. Het hoofdstuk ‘Logies' biedt tips naar ieders smaak en budget.
De reisbestemmingen
Het rode continent wordt uitgebreid voorge-steld aan de hand van elf regio's, van New South Wales over Canberra. Queensland, het Northern Territory. West-Australië, Zuid-Au-stralië. Victoria tot Tasmanië. Bij elke regio vindt u een overzichtelijke kaart waarop de besproken plaatsen met een cijfer zijn aan-geduid.
De routes
Australië is te groot om het tijdens één rondreis grondig te leren kennen. Daarom stellen de auteurs drie verschillende reisroutes voor die u ook. wanneer u genoeg tijd hebt, met elkaar kunt combineren. Elke etappe is uitvoerig gedocumenteerd met een wegbe-schrijving, tips voor onderweg, interessante ommetjes en een kaart.
Praktisch allerlei
Onmisbaar voor het plannen van elke reis zijn de praktische informatie en de tips: van Au-stralië in cijfers over aankomst, eten en drinken, feestdagen en feesten, klimaat en kledij, logies, reisperiode tot verkeer en winkelen en de handige taalgids voor onderweg.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Gent
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 7,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht