Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Autobiografie van een yogi - Paramahansa Yogananda

Specificaties

Autobiografie van een yogi

Paramahansa Yogananda

Beoordeel dit boek als eerste!
Gekartonneerd  Tweedehands vanaf € 25,00.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Dit is het levensverhaal van Paramahansa Yogananda, die op 5 januari 1893 als Mukunda Lal Ghosh ter wereld kwam. Hij geldt als een der grootste wijzen die India heeft voortgebracht. 'Dit document over zijn ongewone leven is zeker een van de onthullendste, in het Westen gepubliceerde geschriften over de diepten van het hindoese denken en voelen en de geestelijke rijkdom van India', aldus W. Y. Evans-Wentz in diens voorwoord.
De schrijver verhaalt ons zijn jeugd, zijn toetreding tot de Swami-Orde en de lange moeizame weg die hij moest gaan en succesvol aflegde naar zijn Hogere Bewustzijn. Hij promoveert aan de universiteit van Calcutta, gaat leiding ontvangen van Sri Yoekteswar en heeft ontmoetingen met groten als Gandhi, Tagore en Bose.
Deze en veel andere boeiende en levensverdiepende gebeurtenissen en ervaringen worden door hem helder beschreven. Even duidelijk is Yogananda (= 'zaligheid door goddelijke vereniging') in zijn uitleg van de subtiele, maar scherp omlijnde wetten waardoor de yogi's zelfbeheersing bereiken en wonderen volbrengen, En uiteraard lezen we hoe hij twee niet-sektarische, onbaatzuchtige instellingen sticht: de Yogoda Sat-Sanga Society (India) en de Self Realization Fellowship (Los Angeles).

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Gent
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 30,00
Gent
Redelijk
?
Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1
€ 25,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht