Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Aan het einde van de nacht - Nir Baram
Aan het einde van de nacht - Nir Baram

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
 • ISBN:
  9789403172507
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  13,6 x 21,5 x 3,1 cm
 • Gewicht:
  486 gram
 • Aantal Pagina's:
  432
 • Publicatiedatum:
  jan 2020

Aan het einde van de nacht

Nir Baram

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 23,99.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Yonathan, een schrijver, wordt wakker in een hotelkamer. Zijn omgeving komt hem niet bekend voor – hij weet dat hij deelnam aan een literair festival, maar dat is allang voorbij, dus waarom is hij hier nog, en hoe lang heeft hij in bed gelegen? Hij probeert de gemiste dagen te reconstrueren en ontdekt dat hij iedereen heeft verteld dat zijn beste vriend Yoël overleden is. Maar die leeft nog gewoon.
Als in een koortsdroom dwaalt hij door de straten van de stad en denkt terug aan zijn vriendschap met Yoël. Ze waren altijd samen toen ze jong waren, verzonnen verhalen en werden verliefd op hetzelfde meisje. Maar tragedie lag altijd al op de loer en uiteindelijk groeiden de twee jongens uit elkaar. Yonathan beseft dat de fantasiewereld van hun jeugd misschien wel vervaagt, maar nooit echt verdwijnt.
Aan het einde van de nacht is een grotendeels autobiografische roman over een hechte vriendschap en de pijnlijke manier waarop die tot haar einde kwam. Tegen de achtergrond van de voortdurende politieke onrust in Israël, de onvermijdelijke dienstplicht en de eisen die de maatschappij aan jongens stelt om zich als mannen te gedragen, ontvouwt zich een universeel verhaal over vriendschap en familie, verdriet en liefde. Na de zeer succesvolle romans Goede mensen en Wereldschaduw en het non-fictieboek Een land zonder grenzen, bewijst Nir Baram met Aan het einde van de nacht eens te meer een van de allerbeste schrijvers van zijn generatie te zijn.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 23,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht