Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Liefde bij wijze van spreken - Yves Petry

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Das Mag Uitgeverij B.V.
 • ISBN:
  9789493248939
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  11,5 x 17,5 x 3,0 cm
 • Gewicht:
  328 gram
 • Aantal Pagina's:
  334
 • Druk:
  Heruitgave
 • Publicatiedatum:
  dec 2022

Liefde bij wijze van spreken

Yves Petry

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 22,50.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Alex Jespers, auteur van een weergaloze succesroman maar inmiddels op zijn retour, beseft bij aanvang van deze vertelling dat het niet zal meevallen om uit te leggen hoe hij meer dan twintig jaar geleden verzeild raakte in een driehoeksverhouding met Jasper en Kristien Fielinckx – een broer en een zus die als tieners hun ouders bij een auto-ongeluk hebben verloren. Als die geschiedenis over liefde ging, waarover gaat de liefde dan? Nog moeilijker zal het zijn om te achterhalen wat de betrekkingen tussen hen drieën daarna zo grondig deed ontsporen. Met onuitwisbare gevolgen.

Niets van wat ik heb geschreven, vormt een bewijs voor welke waarheid dan ook, zo besluit Alex zijn veelgelaagde relaas. Maar het moest verteld worden. Het mocht niet onuitgesproken blijven. Het heet Liefde bij wijze van spreken.

‘Hoe dan ook, precies op het moment dat de zwarte ruit over hun auto glijdt, verenigt hij zich met de naar beneden suizende bestelwagen die na een zijdelingse botsing met een ander voertuig door de reling heen is geknald van het dertig meter hoge viaduct waar ze zonet onderdoor zijn gereden.’

Yves Petry (1967) is een van de belangrijkste schrijvers van Vlaanderen. Hij won onder meer de Libris Literatuur Prijs, de BNG Nieuwe Literatuurprijs, de Inktaap en de Tzumprijs voor beste literaire zin van het jaar. Zijn nieuwste roman verscheen in het najaar van 2022 bij Das Mag: Overal zit mens – een moordfantasie.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 22,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht