Doorgaan naar inhoud

Bolero in de nacht

Bolero in de nacht - Mayra Montero
Paperback
Tweedehands vanaf 8,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
8,00
Gent (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
10,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Mayra Montero (Havana, 1952) studeerde journalistiek in Mexico en Puerto Rico en werkte als correspondent in Centraal-Amerika en op de Caribische Eilanden. Ze publiceerde een verhalenbundel en acht romans en is columniste voor het Puerto Ricaanse dagblad El Nuevo Dia.
'Montero is een heel belangrijk auteur. Bolero in de nacht is een meesterwerk dat de lezer ademloos achterlaat.' - La Razón
'Montero is een auteur van het kaliber van Mario Vargas Llosa.' - San Francisco Chronicle
'Een boek dat knettert van geweld, geheimzinnigheid en een bijzonder excentrieke kijk op liefde.' - Elaine Richardson in O. The Oprah Magazine
'Wat een verhaal!' - Miami Herald
Op dezelfde dag waarop maffiabaas Umberto Anastasia in een kappersstoel in New York wordt vermoord, ontsnapt er uit de dierentuin van Havana een nijlpaard dat tijdens zijn vlucht wordt doodgeschoten. Een jonge Cubaanse journalist, Joaquín Porrata, vermoedt dat er een verband bestaat tussen de twee sterfgevallen. Zijn speurtocht leidt hem naar een dierentuin-verzorger, die belooft hem meer informatie te geven in ruil voor de kans om zijn idool, de filmster George Raft, te ontmoeten. Joaquín gaat akkoord, zonder te beseffen in welk bolwerk van moord, maffia en liefde hij zich daarmee begeeft.
Bolero in de nacht is een op ware feiten gebaseerd verhaal over verlies van onschuld, over de geheimen van het mysterieuze Havana aan de vooravond van de revolutie. Het is een uiterst spannende roman vol fantastische karakters en extravagante misdaden.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.