Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Borstkanker, mijn verhaal - Wendy Kerkhoven-de Buck
Borstkanker, mijn verhaal - Wendy Kerkhoven-de Buck

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Brave New Books
 • ISBN:
  9789464052510
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  15,5 x 23,5 x 1,5 cm
 • Gewicht:
  282 gram
 • Aantal Pagina's:
  160
 • Genre:
  Geneeskunde
 • Publicatiedatum:
  mrt 2020

Borstkanker, mijn verhaal

Wendy Kerkhoven-de Buck

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 17,51.

Omschrijving

Blogs en mijn verhaal na ontdekking van borstkanker. Als Divine Healer sta ik al anders, meer positief, in het leven. Hoe ga ik om met de ontdekte borstkanker. Alle verhalen vanaf het begin van mijn ontdekking dat ik borstkanker had, alle blogs updates, alles waar ik mijn verhaal vertel. September 2018 na een mammografie. Ik heb heel veel verwerkt door het van me af te schrijven, maar er is nog teveel wat we niet beseften over het hebben van kanker. En wat die nu echt doormaakt. Ik hoop door letterlijk alles op te schrijven wat ik doormaak wat ik voel, hoe ik het zie misschien een beetje licht te werpen op hoe een kankerpatiƫnt zich voelt. Door mijn kracht en positiviteit, weet ik telkens weer mezelf terug te vinden en door te gaan. Maar ook ik heb mijn dieptepunten. Ik besefte al snel dat vrijwel niemand echt weet wat het is om hierdoor heen te gaan. Ik hoop dat ik door alles op te schrijven niet alleen mezelf help, maar ook anderen uit te leggen wat het is, om hier door heen te gaan, de machteloosheid de pijn en het verdriet. Ook hoop ik andere patiƫnten een hart onder de riem te steken door mijn verhaal te schrijven. Wendy

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 17,51
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht