Doorgaan naar inhoud

Bouquet e-bundel nummers 4289 - 4292 [e-Book]

Verboden nacht met de tycoon / Op bevel van de koning / Tropische hitte / Arrogant, machtig en Grieks

Bouquet e-bundel nummers 4289 - 4292 - Miranda Lee, Millie Adams, Pippa Roscoe, Caitlin Crews
e-Book
Nieuw vanaf 14,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
14,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Kies je voor gemak? Met deze bundel heb je vier van de acht Bouquet-romans (nummers 4289 t/m 4292) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!

(1) Verboden nacht met de tycoon – Miranda Lee
Ruby is blij wanneer ze een baan vindt als inwonend huishoudster. Zo heeft ze een dak boven haar hoofd en hoeft ze zich geen zorgen te maken over haar onderhoud. Dat haar nieuwe baas schatrijk is en bijna nooit thuis, is mooi meegenomen. Al zou ze het helemaal niet erg vinden als tycoon Sebastian Marshall wat vaker in haar buurt was. Ze vindt hem namelijk onweerstaanbaar sexy!

Weduwnaar Sebastian heeft de liefde afgezworen. Zijn hart zit voor altijd op slot, vreest hij. Het verontrust hem dan ook hoezeer hij in de war raakt van zijn nieuwe huishoudster. Misschien is één nacht vol passie genoeg zijn om het verboden vuur in hem te doven?

(2) OP BEVEL VAN DE KONING - Millie Adams
Livia is al verliefd op koning Matteo de la Cruz vanaf het moment dat hij haar als tiener redde van de armoede. Maar ze kan niet ingaan op zijn voorstel een verstandshuwelijk te sluiten. Ze is duidelijk ver beneden zijn stand, en bovendien zou het ondraaglijk zijn om zijn kroon te dragen zonder zijn hart te bezitten. Dus zit er maar één ding op: ze moet het paleis verlaten…

Talloze vrouwen zouden dolgelukkig zijn als ze met hem konden trouwen. Toch wijst Livia, zijn briljante PA, zijn aanzoek vierkant af… om vervolgens ontslag te nemen! Matteo is eerst verbijsterd en woedend en dan nieuwsgierig en geïntrigeerd. Hoe kan hij de mooie Livia verleiden naast hem plaats te nemen op de troon - en in zijn kingsize bed?

(3) TROPISCHE HITTE – Pippa Roscoe
Skyes zoektocht naar de lang geleden verdwenen diamanten van haar familie leidt haar naar het landhuis van Benoit Chalendar, in het regenwoud van Costa Rica. De miljardair biedt haar zijn hulp aan om de diamanten te vinden - als ze ermee instemt met hem te trouwen!

Als Benoit CEO van zijn bedrijf wil blijven, moet het lijken alsof hij zich gaat settelen. De mooie Skye had niet op een beter moment op zijn oprijlaan kunnen verschijnen! Natuurlijk is hun relatie maar tijdelijk en strikt zakelijk. Hij doet niet aan al dat kleffe gedoe rond zogenaamde liefde. Wel vreemd dat het sinds Skyes komst niet alleen in de jungle tropisch warm is, maar ook bij hem vanbinnen…

(4) ARROGANT, MACHTIG EN GRIEKS – Caitlin Crews
Kendra wil niet gaan praten met tycoon Balthazar Skalas, maar ze moet wel. Dit is de enige kans om haar broer te redden van de ondergang. Het is extra moeilijk omdat ze ooit een nacht vol passie beleefde met Balthazar. Zodra ze voor hem staat, overspoelen de gevoelens van die heerlijke nacht haar als een vloedgolf. Een terugkeer in zijn armen is onvermijdelijk…

Balthazar kan zich wel voor zijn kop slaan! Kendra is dan wel onweerstaanbaar mooi en sexy, toch had hij zich niet zo mogen laten meevoeren door zijn hartstocht. Nu is ze zwanger, en ziet hij zich gedwongen te trouwen met de dochter van de familie die al generaties lang de aartsvijand is!



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.