Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Breien met breiringen - Isela Phelps

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Librero Nederland b.v.
 • ISBN:
  9789089982667
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  144
 • Rubriek:
 • Druk:
  1e

Breien met breiringen

Isela Phelps

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 11,50.

Omschrijving

Wie gaat loombreien, hoeft nooit meer te worstelen met breinaalden. Het is een eenvoudige manier om snel en doeltreffend te breien.
Loombreien is een revolutionaire manier van breien, waarbij gebruikgemaakt wordt van een ronde of rechthoekige loom, of breiring, die bestaat uit een raamwerk met pinnen. Looms zijn handig en leuk om te gebruiken, ook voor mensen zonder brei-ervaring. Vrijwel alles kan ermee gemaakt worden, van ronde mutsen of sokken tot rechte dassen, sjaaltjes en zelfs truien.
Dit boek is bedoeld als werkboek, maar ook als naslagwerk voor loombreiers. Het boek bevat instructies voor het werken met ronde en rechthoekige looms, met bijpassende oefenprojecten. Daarnaast is er een gedeelte met meer dan 30 inspirerende ontwerpen. Verder is er een overzicht van de overeenkomsten tussen breien met een breiring en breien met breinaalden en een verklarende woordenlijst voor de gebruikte technieken.

Isela Phelps
Isela Phelps studeerde bedrijfskunde in de Verenigde Staten. Ze maakt deel uit van het team van D├ęcor Accents, Inc., een producent van breilooms. Isela geeft ook les in loombreien bij Yarn Today, een wolwinkel. Verder beheert ze twee online communities voor loombreien. Isela is al meer dan vijf jaar bezig met loombreien en heeft in die tijd patronen, instructies en visuele hulpmiddelen ontworpen om het ook anderen te leren.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Gent
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 11,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht