Doorgaan naar inhoud

Broeders van de zesde dag [e-Book]

Broeders van de zesde dag - Lydia Rood
e-Book
Nieuw vanaf 6,95

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
6,95
Download direct dit e-book

Omschrijving

World Missions: Clandestiene operaties voor het goede doel

World Missions lijkt een onschuldige charitatieve instelling, gefinancierd door de chique Wolf van Maurikbank. Maar achter de schermen opereert een organisatie die soms clandestiene operaties uitvoert - voor het goede doel weliswaar. Aan het hoofd van World Missions staat Suzanne Wolf van Maurik: bankiersdochter en societyfiguur, mooi, rijk, talentvol en sportief. Ze heeft besloten haar leven én haar geld te wijden aan het wegwerken van misstanden.

In 'Broeders van de zesde dag' komt Suzanne Wolf een samenzwering op het spoor tussen de farmaceutische en de cosmetica-industrie. Uit naam van de wetenschap doen zij barbaarse proeven op mensapen. Op de Antillen ontdekt ze het witwasbedrijfje dat als dekmantel dient van de chemische industrie. Dan heeft World Missions voldoende bewijs in handen om een grootscheepse rechtszaak aan te spannen en de apen te bevrijden. Maar hierbij komen zelfs universele waarden als de Rechten van de Mens op losse schroeven te staan.

'Dochters van de verlossing', ook als ebook verschenen bij PixelPerfect, is een andere thriller over de activiteiten van World Missions.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.