Doorgaan naar inhoud

David Nicholls 4-in-1 bundel [e-Book]

alle boeken van David Nicholls in één bundel

David Nicholls 4-in-1 bundel - David Nicholls
e-Book
Nieuw vanaf 30,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
30,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Humoristisch, vlijmscherp en ontroerend… en o zo herkenbaar

De eerste dag
15 juli 1988: Emma en Dexter ontmoeten elkaar voor het eerst op de avond van hun afstuderen. Morgen scheiden hun wegen zich weer. Waar zullen ze zijn op deze ene dag volgend jaar? En het jaar daarna? En elk jaar dat daarop volgt?
Wij
Douglas Petersons vrouw Connie kondigt na een lang huwelijk aan dat ze wil scheiden. Maar Douglas houdt van zijn vrouw en het vooruitzicht van een leven alleen jaagt hem angst aan. Maar hij heeft nog een kans. Hij plant een vakantie die hen weer nader tot elkaar zal brengen. De hotels zijn geboekt, de tickets gekocht, de route uitgestippeld. Wat kan er nu in hemelsnaam nog misgaan?
Heftig
Brian Jackson, intelligent, naïef en onhandig, gaat Engelse literatuur studeren aan de universiteit. Het universiteitsleven is wennen en zijn uit boeken gehaalde levenswijsheid helpt hem niet erg. Toch lijkt het geluk hem toe te lachen: hij krijgt iets met de mooie, intelligente en rijke Alice. Maar dan gaat Alice vreemd...
Kicken
Stephen is een niet al te succesvol acteur, maar als hij understudy van de beroemde acteur Josh Harper wordt, krijgt hij hoop. Als Josh nou eens onder een bus zou belanden? Maar dan wordt hij verliefd op Nora, de vrouw van Josh. Wanneer Josh een schaamteloze streek uithaalt, ziet Stephen  zijn kans schoon om de show te stelen.


Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Boekerij
 • ISBN:
  9789402307054
 • Bindwijze:
  EPUB met digitaal watermerk
 • Aantal Pagina's:
  1.389
 • Druk:
  1
 • Publicatiedatum:
  Maart 2016


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.