Doorgaan naar inhoud

De 6 natuurlijke wondermiddelen

voor dagelijks gebruik

De 6 natuurlijke wondermiddelen
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Waarom zou je je kasten vullen met tientallen schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten of cosmetica als drie pareltjes hetzelfde kunnen, maar dan op een natuurlijke manier?

Citroen, azijn en zuiveringszout (ook bekend als baking soda of natriumbicarbonaat) hebben veelzijdige kwaliteiten die van pas komen bij onze lichaamsverzorging en onze gezondheid, maar waarmee ook gekookt kan worden en het hele huishouden kan worden gedaan. Omdat ze ook doeltreffend, goedkoop en milieuvriendelijk zijn - in tegenstelling tot veel synthetische producten - verdienen ze een plaats in de keuken- of badkamerkast! Drie andere bijzonder nuttige producten in ons dagelijks leven vullen dit trio aan: klei, honing en zout.

Dit boek geeft een heleboel praktische tips, adviezen en middeltjes uit grootmoeders tijd om deze natuurproducten elke dag te kunnen gebruiken. Stuk voor stuk sparen ze heel wat geld uit en ze doen wonderen voor je eigen welzijn en dat van onze planeet!


Alessandra Moro Buronzo is gediplomeerd psychologe en natuurgeneeskundig therapeute. Ze is verder auteur, journalist en Bachbloesemconsulent. Ze heeft al talrijke boeken gepubliceerd.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.