Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
De Grote Crimezone Thriller Encyclopedie - Jos van Cann

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Unieboek | Het Spectrum
 • ISBN:
  9789047507499
 • Bindwijze:
  Gekartonneerd
 • Aantal Pagina's:
  364
 • Rubriek:
  Literatuur
 • Jaar:
  2009

De Grote Crimezone Thriller Encyclopedie

Jos van Cann

Beoordeel dit boek als eerste!
Gekartonneerd  Tweedehands vanaf € 12,50.

Omschrijving

Momenteel leven we in de Gouden Eeuw van het spannende boek. Zowel in binnenland als in buitenland voert een spannend boek de bestsellerlijsten aan. Het aantal thrillers dat jaarlijks verschijnt, neemt explosief toe. De kwaliteit van de boeken stijgt alleen maar en de thrillerauteurs worden alom geroemd. De hoogste tijd dus voor een actuele inventarisatie van de misdaadauteurs en -romans van de vorige eeuw tot nu. '

Het is een zwerftocht vol verrassingen geworden die leidt van Agatha Christie tot Karin Slaughter en Nicci French, van Havank en Raymond Chandler tot David Baldacci en John Grisham. Auteurs worden belicht, hun detectives, politieromans of thrillers ingedeeld, op rij gezet en daar waar nodig van een waardering voorzien. Meer dan 3000 auteurs en 12.000 titels komen aan bod.

De Grote Crimezone Thriller Encyclopedie bundelt alle kennis van de baanbrekende Moordgids van Jos van Cann en de uitgebreide archieven van Crimezone.nl. Een naslagwerk waarin ook genomineerden en winnaars van Nederlandse en Vlaamse prijzen zijn opgenomen. Bovendien is een overzicht opgenomen van de hoogst gewaardeerde thrillers aller tijden.

Jos van Cann (1954), journalist en auteur van De Moordgids, verzamelde decennialang gegevens over nationale en internationale thrillerauteurs en hun boeken. Voor De Grote Crimezone Thriller Encyclopedie voegde hij zijn kennis samen met die uit de rijke schatkamer van de Crimezone-archieven.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Gent
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht