Doorgaan naar inhoud

De kracht van zelfliefde

Met de Selfin Way in 11 stappen (weer) van jezelf houden

De kracht van zelfliefde - Shanti Schiks
Paperback
Nieuw vanaf 23,99

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
23,99
Levertijd: 1-2 werkdagen

Omschrijving

Soms raak je het contact met jezelf even kwijt. Bijvoorbeeld na een scheiding, verlies of een burn-out, of omdat je simpelweg niet lekker in je vel zit na een stressvolle periode. Dan is het belangrijk dat je leert om weer te verbinden en van jezelf te houden.

Iedereen verdient self love weet Shanti Schiks. In 2016 verloor zij bij een tragische gebeurtenis haar zoontje, schonmoeder en ex. In plaats van te vluchten voor haar emoties, werd zij zich bewust van de kracht van zelfliefde. Ze ontwikkelde de S-Elfin methode, vernoemd naar haar zoontje Elfon, waarbij mensen weer leren vertrouwen op hun intuïtie en open in het leven kunnen staan.

In dit praktische boek neemt Shanti haar lezer mee langs de 11 stappen van de S-Efin methode geeft ze inspiratie om jezelf in alle omstandigheden lief te hebben. De heldere oefeningen, sprekende voorbeelden en pakkende quotes maken De kracht van zelfliefde tot veel meer dan een stappenplan. Het is een handboek voor wie (weer) op zoek durft te gaan naar zelfliefde.

“Zelfs als hun rugzakje heel ander leed bevat, zullen veel mensen van de positiviteit van Shanti kunnen leren.” – Lezer




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.