Doorgaan naar inhoud

De leukste naai-ideeen

De leukste naai-ideeen - Cheryl Owen
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Naaien is weer helemaal in de mode en steeds meer mensen gaan nu zelf met naald en draad aan de slag. Het is niet alleen leuk, maar u creëert tegelijkertijd stijlvolle en persoonlijke stukken... en u kunt er heel wat geld mee besparen.

In dit boek vindt u een heleboel leuke naai-ideeën die ook voor beginners haalbaar zijn. Zo leert u een aantal decoratieve en nuttige voorwerpen maken, van kussens, spreien en tassen tot een picknickdeken, een tafellaken en zelfs een ophaalgordijn. Na een overzicht van alle basistechnieken - zoals het maken van eenvoudige zomen en naden en het afwerken met biesjes en knoopsgaten - kunt u meteen aan de slag. De projecten worden stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt aan de hand van gedetailleerde foto's. Om uw creaties een persoonlijke toets te geven, kunt u gebruikmaken van stoffen en materialen in allerlei kleuren en motieven.

Ontdek het plezier van naaien en geef uw huis en uw leven meer kleur en comfort met prachtige, zelfgemaakte woningdecoraties en stijlvolle accessoires.

Cheryl Owen heeft dankzij haar werk als kleermaakster, modeontwerpster en borduurster heel veel ervaring met naald en draad. Ze is auteur van een hele reeks hobbyboeken.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.