Doorgaan naar inhoud

De Mexicaanse keuken

Meer dan 200 pittige en authentieke recepten

De Mexicaanse keuken - Rick Bayless
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De echte Mexicaanse keuken met al zijn opwindende smaken en geuren is voor de meeste Nederlanders nog terra incognita. Dit boek brengt daar echter verandering in; want in DE MEXICAANSE KEUKEN laat Rick Bayless u kennismaken met het authentieke voedsel van Mexico.

De kern van het boek bevat recepten voor heerlijke voorafjes: romige maïssoep met geroosterde chili's of Mexicaanse chorizo met gesmolten kaas, en onweerstaanbaar lekkere hoofdgerechten zoals: Gemarineerde, in bananenblad gestoomde vis; geroosterd varkensvlees in rode pepers en, niet te vergeten, de beroemde mole poblano. Ook treft u allerlei recepten aan voor exotische ijssoorten, rijst- en kokosdesserts en verrukkelijke taarten, waarmee u de maaltijd kunt afronden. Bovendien kunt u heerlijke tequila-cocktails op tafel toveren, verkoelende vruchtendranken en zelfs de authentieke, van de Azteken geërfde versie van chocolademelk.

Daarnaast komt u in dit uiterst gevarieerde kookboek een keur aan typisch Mexicaanse specialiteiten tegen als: Enchiladas; krokant gebakken tortilla's met kip, bonenpuree en avocado; quesadillas en met gemarineerde garnalen gevulde taco's.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.