Doorgaan naar inhoud

De professionals

De professionals - Owen Laukkanen
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

'Écht heel goed - met personages van vlees en bloed, en ijzingwekkend spannend. Ten zeerste aanbevolen!' - Lee Child

Vier vrienden, die onlangs zijn afgestudeerd aan de universiteit en worden geconfronteerd met de dramatische situatie op de arbeidsmarkt. Uit frustratie en baldadigheid beginnen ze mensen te kidnappen en vragen ze vervolgens een relatief laag bedrag aan losgeld ($60.000) voor hun slachtoffers - allen vermogende mensen, die eerst zorgvuldig gescreend worden, voor wie dat een schijntje is. Dit om te voorkomen dat de slachtoffers toch naar de politie stappen. De methode blijkt uitstekend te werken en in twee jaar hebben de vier al een aardig kapitaal opgebouwd.

Totdat ze de verkeerde man ontvoeren, Donald Beneteau, wiens vrouw ervan verdacht wordt connecties te hebben met de maffia. En plots is hun betrekkelijk zorgeloze leventje over en worden ze achtervolgd door juist die mensen die koste wat kost zo ver mogelijk bij zich vandaan hadden willen houden: niet alleen de lokale politie maar ook federale agenten, in de personen van ervaren politie-inspecteur Kirk Stevens en de jonge en talentvolle FBI-agente Carla Windermere, en een aantal geslepen en keiharde maffialeden die op zoek zijn naar vergelding.

Wat volgt is een dodelijke en spectaculaire achtervolging door het hele land, met een aantal gewelddadige en brute confrontaties, waarbij de vier kidnappers worden gedwongen verder te gaan dan ze ooit gewild hadden. Naarmate er meer en meer slachtoffers vallen worden alle betrokkenen uiteindelijk gedwongen de waarheid te erkennen: de echte professionals, agent dan wel kidnapper, zijn diegene die bereid zijn om alles op te offeren.

De professionals is een vlot geschreven, intelligente thriller, boordevol actie en spanning. Owen Laukkanens filmische plot doet niet onder voor een hedendaagse actie blockbuster en zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel zit te lezen.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Karakter Uitgevers BV
  • ISBN:
    9789045201177
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Aantal Pagina's:
    336
  • Druk:
    1e
  • Publicatiedatum:
    September 2012
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.