Doorgaan naar inhoud

De smaak van bier

De smaak van bier - J. Steen, S. Couttenye
Gekartonneerd
Tweedehands vanaf 15,00

Koop Tweedehands

Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
21,50
Antwerpen (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
15,00
Mechelen (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
15,00
i
hoekje rug licht beschadigd, verder in goede staat
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De smaak van bier... Bitter of fruitig? Zoel, zuur of kruidig? Bier heeft een bijzonder rijk smakenpalet. Sinds jaar on dag hebben zowel brouwers als bierliefhebbers hun creativileit kunnen botvieren op bier. Mel een goddelijke mensendrank als gevolg.
Biergoeroe Jef van den Steen en bierkok Stefaan Couttenye van Gasthof’t Hommelhof in Watou slaan de handen in elkaar. Jef deelt zijn kennis, Stefaan zijn kookkunsten met elke lezer.
Waarom ssmaakt het ene bier fruitig en het andere veeleer kruidig? Bier en kaas: een betere keuze dan wijn en kaas? Bier als aperitief, waarom ook niet? Bier in de kookpot: wat zijn de vuistregels? Bier lekker bij de barbeeue? Bier schenken, hoe doe je dat? In De smaak van bier kom je het alllemaal te weten.
Stefaan Couttenye presenteert meer dan 30 originele bierrecepten. Speciaal gecre d voor het boek, of echte klassiekers op de menukaart van’t Hommelhof. Stuk voor stuk geven ze je meer dan een reden om alle smaken van bier uit te proberen. Genieten maar.
JEF VAN DEN STEEN ligt aan de bron van een indrukwekkende reeks Davidsfonds bierboeken (Trappist, Abdijbieren, Geuze en kriek). STEFAAN COUTTENYE is bierkok in hart en nieren en vergast iedereen op een bijzonder verfijnde biergastronomie.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.