Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
De vele smaken van de Indiase keuken - Madhur Jaffrey

Specificaties

De vele smaken van de Indiase keuken

Madhur Jaffrey

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

In DE VELE SMAKEN VAN DE INDIASE KEUKEN neemt Madhur Jaffrey, bekend van de BBC, u mee op een culinaire reis door India: van Kashmir in de Himalaja tot aan Kerala in het uiterste zuiden. Ze heeft voor dit bijzonder gevarieerde kookboek de verrukkelijkste regionale recepten verzameld. Bovendien geeft ze een levendige beschrijving van dit uitgestrekte land, waar een grote verscheidenheid in cultuur en taal bestaat tussen de verschillende deelstaten.

De diverse bevolkingsgroepen hebben niet alleen hun eigen culturele traditie, maar ook hun eigen culinaire specialiteiten. Daardoor kent de Indiase keuken een rijk palet aan smakelijke gerechten, bijvoorbeeld:

Do Piaza Ilamsbout met uien en mint) uit Hyderabad, Patia ffis in donkere saus) uit Gujarat, Labdaray Aloo (aardappelen met gember gekookt) uit Delhi en Sev Ka Raita yoghurt met appel) uit Uttar Pradesh.

Madhur Jaffrey werd in Delhi geboren en studeerde in Londen aan de Royal Academy of Drapnatic Arts. Behalve door haar acteerprestaties op Broadway en in films, is ze vooral bekend geworden door haar fantastische kookboeken en haar veelgeprezen BBC-kookprogramma's.

Madhur laffrey bewijst opnieuw de gevarieerde aard van de Indiase keuken... de combinatie van smaken is voortdurend van hoog niveau.' - Times Liferary Supplement

DE VELE SMAKEN VAN DE INDIASE KEUKEN bevestigt het verhaal dat je bij Indiërs thuis moet eten om hun subtiele en verbijsterende regionale kookstijlen te waarderen. Met het grootste gemak laat Madhur laffrey ons hiermee kennismaken.' - Sundaij Times

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht