Doorgaan naar inhoud

De Xpert

60 experts geven hun geheimen prijs!

De Xpert - Karen van Ede, May-Brit Mobach
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Hoe style je je kamer zó dat je ermee voor de dag kunt komen? Hoe vertel je je ouders dat je homo bent? En hoe loop je zelfverzekerd langs een vol terras?
Zestig experts – onder wie Daphne Deckers, Albert Verlinde, Fiona Hering en Birgit Schuurman – geven in De X-pert hun geheimen op het gebied van levenskunst prijs. Na het lezen van dit boek zul je zien dat het ineens een stuk makkelijker is om over condooms te beginnen, model te worden of te weten wat je met je haar moet doen.

Karen van Ede en May-Britt Mobach interviewden zestig deskundigen over onderwerpen die jongeren bezighouden, zoals mode (Mart Visser), visagie (Leco van Zadelhoff), presentatie (Nicolette van Dam) en underwear (Marlies Dekkers). Een uniek boek voor alle (onzekere) meisjes en jongens die behoefte hebben aan tips & tricks van experts!

Karen van Ede werkte ruim vijfentwintig jaar voor diverse vrouwenbladen. Sinds 2007 werkt ze als freelancer voor onder andere Red en Elle Eten. Ze schreef eerder twee boeken over beauty & styling en een kookboek.

May-Britt Mobach werkte tien jaar lang bij de televisie waar ze onder andere als hoofdredacteur het succesvolle RTL Boulevard creëerde. Daarna werkte ze als adjunct-hoofdredacteur voor Beau Monde en Pink Ribbon Magazine en als chef redactie van La Vie en Rose.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.