Doorgaan naar inhoud

Een klasse apart [e-Book]

Een klasse apart - Joanne Harris
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Joanne Harris heeft een indrukwekkend oeuvre op haar naam staan van romans, thrillers, YA-titels.’Een klasse apart’ is na ‘Schaakmat’ en ‘Blauwe ogen’, haar derde boek dat zich afspeelt in het plaatsje Malbry.

In ‘Een klasse apart’ heeft het jongensgymnasium St. Oswald een roerig jaar achter de rug: een moord, het vertrek van het schoolhoofd, een rampzalig eindexamenresultaat... Roy Straitley, leraar klassieke talen, had eigenlijk met pensioen zullen gaan maar hij voelt dat hij zijn school nu niet in de steek kan laten. De komst van een nieuw schoolhoofd zal hopelijk rust brengen.
Maar het nieuwe hoofd blijkt een oud-leerling te zijn die zelf het middelpunt was van het schandaal dat de school eerder aan de rand van de afgrond bracht. Straitley wordt verscheurd tussen zijn loyaliteit jegens St. Oswald enerzijds en de angst dat hij zelf de school te gronde zal richten anderzijds. Kan hij zowel zijn geliefde school als zichzelf trouw blijven?

‘Harris onthult stukje bij beetje de waarheid, maar je weet als lezer pas écht hoe alle stukjes in elkaar passen als je bij het verrassende slot aankomt. Sterk geschreven, boeiend en aangrijpend.’ The Times

‘Een briljant plot. Met haar kenmerkende zwarte humor zet Joanne Harris de lezer continu op het verkeerde been. Het einde is zowel buitenissig als goed gevonden.’ Observer


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    De Fontein
  • ISBN:
    9789026141829
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    November 2017


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.