Doorgaan naar inhoud

Een leven lang slank zonder dieet

Een leven lang slank zonder dieet - Sonja Kimpen
Paperback
Tweedehands vanaf 11,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
11,00
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Nooit eerder verscheen er een boek waarin een gecombineerde aanpak van afslanken - lichaam, voeding, mentale inzichten en emoties- op zo'n duidelijke down-to-earth, herkenbare en humoristische manier wordt besproken. Vanuit haar ervaring als bewegingsdeskundige en haar eigen strijd tegen de kilo's brengt Sonja Kimpen een vernieuwde kijk op afslanken met een blijvend resultaat.

In haar boek Een leven slank zonder dieet brengt Sonja Kimpen een totaal nieuw concept: breng je geest in vorm, je lichaam volgt vanzelf!

In 16 hoofdstukken legt ze stap voor stap uit hoe je slank kunt worden en blijven door in harmonie met je lichaam te leren leven. Het is geen dieet, er wordt niets opgelegd en het is geen superactief bewegingsplan. Er zijn geen regels en wetten want het past zich aan aan jouw levensstijl. Het pakt de vermoeidheid aan en stimuleert een positief gevoel. Wel doet het een beroep op je verantwoordelijkheid voor jouw leven en jouw gedachten.

Ondanks alle diëten worden we alleen maar dikker en dikker. Het zijn echter niet de mensen die falen maar de methodes! Deze methode werkt compleet anders dan andere doordat het alle aspecten van afslanken behandelt en niet slechts één zoals bijvoorbeeld koolhydraten.
Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.