Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Een onbegrepen werelddeel - Johan van de Gronden

Specificaties

Een onbegrepen werelddeel

Johan van de Gronden

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 9,95.

Boek 16 uit de serie Victor Westhoff lezing.

Omschrijving

In deze publicatie zijn de voordrachten van de zestiende Victor Westhofflezingenmiddag gebundeld: de inleiding van prof. dr. Joop Schaminée, de lezing van Johan van de Gronden, een co-referaat van Dr. John A.M. Janssen en het winnende essay van Steven Geurts.

Het Institute for Science, Innovation and Society (ISIS) en het Institute for Water and Wetland Research (IWWR), beide van de Radboud Universiteit Nijmegen, willen Victor Westhoff eren met een jaarlijkse naar hem vernoemde lezingenmiddag waarin de actualiteit van het behoud en het beheer van natuur centraal staat.

Prof. dr. Victor Westhoff (1916-2001) geldt door zijn talloze publicaties, lezingen en bovenal visie als de meest invloedrijke naoorlogse natuurbeschermer in Nederland. Hij doceerde van 1967 tot en met 1981 botanie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Het doel van de jaarlijkse Victor Westhofflezing is om vanuit het gedachtegoed van Westhoff het maatschappelijke debat te voeden over natuurbescherming en natuurbeleid in ons land.

In samenwerking met Institute for Science, Innovation and Society (ISIS) and Institute for Water and Wetland Research (IWWR), Radboud Universiteit Nijmegen.

Tags: Joop Schaminée, Victor Westhoff, natuurbeheer, natuurbeleid, natuurbehoud, natuurbescherming, westhofflezing, filosofie, ethica, Heimans, Thijsse, Van Eeden, Immanuel Kant, Alexander von Humboldt

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 9,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht