Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Eet om ziekte te bestrijden - William Li

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Kosmos Uitgevers
 • ISBN:
  9789021572413
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  15,0 x 22,8 x 3,6 cm
 • Gewicht:
  684 gram
 • Aantal Pagina's:
  400
 • Rubriek:

Eet om ziekte te bestrijden

William Li

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 15,50. Nieuw vanaf € 24,99.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

In Eet om ziekte te bestrijden legt William Li uit hoe je lichaam dankzij je eetgedrag in staat is zichzelf te genezen van allerlei ziekten. Li baseert zich op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en schrijft zowel informatief als praktisch. Li behandelt de wetenschap van genezing en preventie en geeft strategieën waarbij eten je gezondheid actief stimuleert.

We hebben de kracht van ons lichaam om onze gezondheid te transformeren en te herstellen al te lang onderschat. Eet je een weg naar een betere gezondheid.

Baanbrekend arts en wetenschapper dr. William Li bewijst in Eet om ziekte te bestrijden dat meer dan 200 gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen o.a. kanker kunnen vertragen, het risico op dementie kunnen verminderen en ook tientallen andere ziekten kunnen tegengaan.

Eet om ziekte te bestrijden is een levensveranderend handboek met details over deze genezende voedingsmiddelen en de vijf afweersystemen van het lichaam:

- angiogenese

- regeneratie

- microbioten

- DNA-bescherming

- immuunsysteem.

De methode is heel eenvoudig: kies 5 voedingsmiddelen (uit een lijst van 200), en eet ze 5 keer per dag om je 5 afweersystemen te versterken. Je hoeft dus niet op dieet, je neemt gewoon de gezonde voedingsmiddelen die je toch al lekker vindt bewust op in je maaltijden. Het zijn ingrediënten als pruimen, kaneel, zuurdesembrood, rode wijn, bier, zwarte bonen, olijfolie en kazen als Camembert en Cheddar.

William Li is een wereldberoemd arts en wetenschapper, met als specialisatie angiogenese (een van de vijf afweersystemen). Hij heeft belangrijke bijdragen geleverd aan het onderzoek naar meer dan 70 ziekten. Zijn TED Talk is meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Aanbevelingen:

‘Dit boek verandert de manier waarop je over je lichaam denkt en de keuzes die je maakt wanneer je boodschappen doet, kookt of uit eten gaat.’ – Cindy Crawford

‘Dit is een fascinerend verhaal over de kracht van voedsel, een reflectie op gezondheid en een praktisch hulpmiddel om ervoor te zorgen dat we zo lang mogelijk van het leven genieten.’ – Bono, leadzanger U2 en activist

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Leuven
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
4
€ 15,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 24,99
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht