Doorgaan naar inhoud

Elke dag champagne

handboek voor vrouwen die starten met leidinggeven

Elke dag champagne - Annemarijke Van Etten
Paperback
Nieuw vanaf 20,00

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
20,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

In dit boek ontdek je hoe je je vrouwelijke energie optimaal kan inzetten om je eigen stijl te ontwikkelen en een goede leidinggevende te worden: empathisch, duidelijk én resultaatgericht. Leidinggeven aan professionals vraagt namelijk om typisch vrouwelijke kwaliteiten als coaching, sociale steun, feedback en persoonlijke aandacht. Vrouwelijk leiderschap is daarom hard nodig.
Elke dag champagne is een praktisch boek voor de startende leidinggevende. Hoe benut je je eerste 100 dagen optimaal? Welke stijl van leidinggeven kies je? Hoe haal je het beste uit je team? En hoe hou je werk en privé in balans?
Elke dag champagne helpt je om je successen te vieren en biedt talloze adviezen om de dagelijks uitdagingen van het leidinggeven aan te gaan. Vier doorgewinterde vrouwelijke leiders vertellen openhartig over hun belangrijkste valkuilen en inzichten.

Annemarijke van Etten (1974) is een ervaren interimmanager en moeder van twee kinderen. Als praktisch strateeg zet ze het liefst mensen en teams in hun kracht. Ze heeft oog voor mens en resultaat en is sterk voorstander van een eerlijke en transparante stijl van leidinggeven. Ze geeft lezingen en presentaties over vrouwelijk leiderschap en wil met dit boek meer vrouwen enthousiasmeren en faciliteren om te genieten van het vak dat leidinggeven heet.

'Maak jezelf niet kleiner als er mannen tegenover je zitten die je vader hadden kunnen zijn, is één van de praktische tips die mij hebben geholpen'. Stephanie Cornelisse (31)
'De cases uit de praktijk, de variatie in oefeningen en de tips maken dat ik op een andere manier naar het vak van leidinggeven ben gaan kijken. En het boek leest makkelijk weg.' Sanne Biesters (27)
'Waardevol dat jonge vrouwen worden aangemoedigd om te starten met leidinggeven en door te groeien naar de top.' Hetty van Ee, algemeen directeur Ormit


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.