Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Essential Golf - R. de Best

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Milinda Uitgevers B.V.
 • ISBN:
  9789060306802
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  134
 • Genre:
  Sport

Essential Golf

effectief gebruik van gedachten en emoties

R. de Best

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 7,00.

Omschrijving

Om aan jezelf te kunnen werken, moet je jezelf durven tegenkomen. Het golfspel - met zo weinig mogelijk slagen de bal in afzonderlijke holes spelen - lijkt hiervoor gemaakt te zijn. Onze inspanningen op de golfbaan zijn een metafoor van hoe we met alle andere zaken omgaan. Met behulp van het enneagram wordt snel duidelijk waar de blinde vlekken zitten en hoe daar zicht op te krijgen. De eenvoudig toepasbare oefeningen in Essential Golf hebben hun effect ruimschoots bewezen; op de golfbaan, daarbuiten.
Essential Golf gaat over het vergroten van uw mentale en emotionele vermogens om uw golftechniek essentieel toe te passen. De benadering van Essential Golf is erop gericht om de regie te houden over gedachten, en emoties effectief te leren gebruiken.
De veelzijdige carri van Rob de Best (1959) begon met een combinatie van controller en atleet. Als sabelschermer en moderne vijfkamper nam hij vier keer deel aan de Militaire Wereldkampioenschappen. In 1993 werden baret en sabel opgeborgen en maakte hij een carri switch naar het bank- en verzekeringswezen. Slechts ding doen was nog lastig en al snel werd het accountmanagement uitgebreid met een functie als trainer. De kennismaking met het enneagram in 2001 was de impuls om zich verder te verdiepen in gedrag en zingeving. Bestudering van het praktisch filosofisch systeem van Gurdjieff werd hierbij de leidraad. Dit leidde tot een enting van het populaire psychologisch model op de traditie van Gurdjieffs Vierde Weg. De resultaten worden vervolgens toegepast in diverse communicatietrainingen en coachingprotocollen. Met slechts criterium: ‘Werkt het?’

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 7,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht