Doorgaan naar inhoud

Fashion Academy - Chanel meets Cinderella

Fashion Academy deel 4

Fashion Academy - Chanel meets Cinderella - Simone Arts
Hardcover
Vanaf 7,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop Voordeelboek

Rotterdam
3 st.
15,95  7,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook verkrijgbaar als

Eén van de boeken uit de serie Fashion Academy

Omschrijving

Mode is een must!
Tenminste... wél als je op de Fashion Academy zit. Hier draait alles om mode, beauty en style. Wie eenmaal is toegelaten, wacht een spannende tijd. Want je woont op school en mag elk semester een echte modeshow organiseren.
Maar... school = school! Dus denk ook aan:
#Huiswerk (veel)
#Regels (streng)
#Schooluniform (saai)
#Geheime Opdracht (wie o wie krijgt hem?)

Maak kennis met Valerie en Abu, de hoofdrolspelers in dit semester. Het winterthema is Chanel meets Cinderella! Dat betekent op de Fashion Academy veel lichtjes, sprookjesachtige jurken en zelfs een ijsbaan op het plein!
Valerie ziet zichzelf al in een prinsessenjurk over het ijs zwieren op het slotfeest. Maar door een valpartij tijdens de verplichte schaatsles, wordt haar droom ruw verstoord. Rolstoeldansen op het ijs is niet echt wat ze in gedachten had. Wat nu?

Als fan van Chanel moet Abu met dit thema zijn piekmomentje pakken. Plannen genoeg, maar... welk moet hij kiezen?! Als hij hoort dat het voortbestaan van de school in gevaar is, beseft hij dat hij iets moet verzinnen dat iedereen ervan overtuigt dat Fashion Academy de beste school ter wereld is.

Een heerlijk wegdroomboek [...]. Over thema's als, verhuizen, nieuwe vriendschappen, kleding en vooral, doen waar je goed in bent! Daar word je gelukkig van.
(Bruna.nl)


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.