Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Freeks wilde avonturen - Freek Vonk

Specificaties

Freeks wilde avonturen

op expeditie

Freek Vonk

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback

Omschrijving

In de woestijn van Namibië is het extreem belangrijk veel te drinken, maar er is hier geen water. Hoe overleven dieren dat?

Midden in Namibië kom ik een groep van deze overlevers tegen: gemsbokken! Zij worden hier de "prinsen van de Namibische woestijn" genoemd. Ze zien er statig en koninklijk uit, ze zijn groot (250 kilo) en hebben twee schitterede hoorns op hun kop, die ze bijna dragen als een kroon. In deze hete en droge omgeving is het belangrijk dat ze hun eigen lichaamsvocht niet te snel verliezen, ze zweten dan ook pas als hun lichaamstemperatuur boven de 45' Celsius uitkomt. Wat mij betreft is de gemsbok zelfs de koning van de woestijn!

En natuurlijk neem ik je ook mee naar plekken waar er juist water in overvloed is en vertel ik over prachtige haaien, slimme orka's en wist je dat zijlvissen wel 110 kilometer per uur kunnen zwemmen!

Ook slechtvalken zijn supersnel, dit zijn echte duikbommetjes met veren met die zelfs een topsnelheid halen van tegen de 300 kilometer per uur! Ontspannen doen we heerlijk tussen de Japanse makaken in natuurlijke heetwaterbronnen, waarna we afkoelen bij de met de seizoenen mee kleurende poolvos.

En weet jij wat een Axolotl is?!

Voor mijn werk als onderzoeker en presentator reis ik de hele wereld over en maak ik een heleboel avonturen mee. Heel soms neemt er ook iemand een hapje van mij... Ik wil je alles leren over de dieren die ik tegenkom en ik hoop dat je net zoveel geniet van de natuur, wetenschap en wilde dieren als ik!

Laterrr, Freek

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht