Doorgaan naar inhoud

Bond 50

Celebrating 5 Decades of Bond

Bond 50 -
DVD

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Een verzamelbox met 22 James Bond-films op DVD, voor de eerste keer in één box beschikbaar.

BOND 50 presenteert vijftig jaar Bond, prachtig samengebracht in een cool ontworpen verzamelbox met al de zes iconische James Bond-acteurs. De collectie, geproduceerd, met de hoogst mogelijke kwaliteit voor beeld en geluid, bevat 22 James Bond-films, van Dr. No tot Quantum of Solace en meer dan 130 uur aan bonusmateriaal waaronder nieuwe en exclusieve content.

Bevat videoblogs opgenomen op de set van SKYFALL voor een blik achter de schermen van de laatste film, met cast- & crew-interviews.

De BOND 50 collectie biedt eveneens twee nieuwe items die de geschiedenis van 007 in de schijnwerpers zetten. “The World of Bond” schetst de stijl en de attitude die tekenend zijn voor Bond, met een overzicht van de auto’s, de vrouwen, de misdadigers en de muziek die het handelsmerk van deze films vormden in de voorbije 50 jaar. “Being Bond” zoomt in op de zes gerenommeerde acteurs die de eer hadden om in de huid van 007 te kruipen.

In de bonustracks van de BOND 50 collectie vinden we commentaren van de cast en de crew, een ‘achter de schermen/making of’ van elke film, diepgaande interviews met elke acteur die ooit Bond speelde, een scherpere kijk op de exotische locaties zoals die werden gebruikt op de set, de vrouwen van Bond, de misdadigers van Bond, de auto’s en gadgets van Bond, muziekvideo’s en nog veel, veel meer!


Specificaties

  • Uitgever:
    MGM
  • ISBN:
    8712626087083
  • Bindwijze:
    DVD
  • Taal:
    Engelstalig
  • Jaar:
    2012
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.