Doorgaan naar inhoud

Puur lichter leven [e-Book]

Loslaten wat zwaarte geeft

Puur lichter leven - Jolijn Hendriks
e-Book
Nieuw vanaf 12,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
12,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Puur lichter leven, loslaten wat zwaarte geeft van Jolijn Hendriks is een praktisch, niet-zweverig handboek voor hooggevoelige mensen. Puur lichter leven behandelt zwaarte: hooggevoelige mensen trekken bewust en onbewust vaak veel zwaarte aan. Denk aan zwaarte uit de omgeving, maar ook van binnenuit bijvoorbeeld in de vorm van beperkende gedachten, miskende-kindstukken en schuldgevoelens of verdriet van onverwerkte emoties. Dit belemmert hen in het vrij en voluit vanuit hun essentie leven.

Jolijn Hendriks biedt je de keuze om van een slachtoffer een creator te worden met jouw unieke gaven vanuit hooggevoeligheid. Stap voor stap geef je trauma de aandacht die het verdient om je systeem uit de overlevingsmodus te halen, word je je bewust van je geschiedenis als hooggevoelig kind, leer je zien wat je innerlijke kind nodig heeft, en leer je gezonde grenzen stellen om bij jezelf te blijven.

Door middel van bewustwording, oefeningen en opdrachten creëer je rust in je hoofd, hart en ziel met ontspanning, ontprikkeling, goed slapen en aarden. Aan het eind van Puur lichter leven maak je je eigen actieplan om vanuit acceptatie en een gezonde emotionele basis voluit in vrijheid te leven.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    AnkhHermes, Uitgeverij
  • ISBN:
    9789020212846
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Aantal Pagina's:
    180
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    September 2016


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.