Doorgaan naar inhoud

Gestrand

Gestrand - Mariëtte Middelbeek
Luisterboek (MP3)
Nieuw vanaf 9,95

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Centraal Magazijn
Luisterboek
9,95

Omschrijving

Een van die dingen waar Laura van Driel (35) na haar scheiding van Jochem het meest tegen opziet is alleen op vakantie gaan. Haar ex-man Jochem bleek al een jaar een affaire te hebben, voordat hij haar aan de kant zette en Laura's droomgezin als een kaartenhuis in elkaar zakte. Het liefst vermijdt ze vakantieoorden met bergen gelukkige gezinnen die haar doen denken aan het leven dat zij leidde. Maar omdat Rick (6) en Tim (4) hunkeren naar zwembaden, glijbanen, strand en vermaak besluit Laura dat ze er toch een keer doorheen moet en ze boekt tien dagen in een luxe Turks all-inclusive-resort.

Op dag één gaat er direct van alles mis. Na een zwaar vertraagde middagvlucht landen ze kort na middernacht op de luchthaven van Antalya. Samen met een ander gezin komen ze tot de ontdekking dat de transfer naar het hotel al lang is vertrokken. Laura heeft flink de balen want met Rick en Tim is er geen land meer te bezeilen. Jan, de man van het andere gezin, regelt een hotelkamer voor zijn eigen gezin en voor Laura en haar kinderen.

Eenmaal in Antalya trekken Laura en Jan steeds meer met elkaar op. Laura geniet van zijn gezelschap, maar is niet gediend van zijn versierpogingen. Na wat Jochem haar heeft aangedaan, houdt ze iedere man die niet honderd procent is toegewijd aan zijn eigen vrouw, op een afstand. En dat laat ze Jan onomwonden weten. Maar hij geeft niet op en als ze samen zonder gids een dagje het binnenland intrekken stranden ze opnieuw...