Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Mijn 6:1 dag- en doeboek - Johan Van Eeckhout

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Aerial Media Company B.V.
 • ISBN:
  9789402601756
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  19,6 x 24,0 x 1,6 cm
 • Gewicht:
  561 gram
 • Genre:
  Koken

Mijn 6:1 dag- en doeboek

5:2 voor gewichtsverlies, 6:1 voor gezondheidswinst

Johan Van Eeckhout

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 13,50.

Omschrijving

Na het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten heeft het 5:2-dieet ook de Lage Landen in no time veroverd. De charmes van deze strategie voor gewichtsverlies? Eenvoud, gedoseerde inspanning en zichtbaar resultaat. Toch lopen veel enthousiaste 5:2'ers en andere 'vasters' tegen grote hindernissen aan. Wat doe je met symptomen op je vastendagen? Wat doe je als
gewichtsverlies uitblijft? Hoe ondersteun je je lichaam optimaal? Ook bij de doe-het-zelfaanpak van het vastendieet is goed advies van groot belang. Anders gooit de vaster ten onrechte de handdoek in de ring. Dit boek is een handleiding om van de vastenstrategie een echt succesverhaal te maken. Van mindset tot recept... geen enkel aspect blijft onderbelicht. Het boek bevat onder andere:
* oefeningen en tools voor zelfevaluatie
* een placemat/verzadigingsmeter
* reviews van de recentste wetenschappelijke onderzoeken
* suiker-, lactose- en glutenvrije recepten voor elke vastendag

Johan van Eeckhout bouwt het vastendieet uit tot een volwaardige strategie voor een maximale gezondheid.

Johan van Eeckhout (1979) is licentiaat in de wijsbegeerte, mindfulnesstrainer en bewegingscoach. Zijn jarenlange ervaring bij het begeleiden van langere vastenkuren maakt hem tot een uitgelezen gids voor beginnende én ervaren 'vasters'. Het idee voor dit boek ontstond uit zijn ervaringen als 5:2/6:1-consulent. Hij stelde vast dat heel wat mensen de vastendagen ten onrechte ervaren als hongerdagen. Op voorwaarde dat mensen hun lichaam goed ondersteunen, zijn vastendagen niet alleen comfortabel, maar zelfs leuk. Meer nog: je kunt vastendagen gebruiken om stap voor stap een gezonde eet- en leefwijze op te bouwen.

Lies Barzeele (1983) is mede-initiatiefnemer van het 6:1 project. Ze is net als Johan Van Eeckhout ervaringsdeskundige als het op vasten aankomt. Tot op vandaag geniet ze zelf van de deugddoende effecten van vasten als gezondheidsstrategie. Daarnaast heeft ze mensen begeleid tijdens zowel korte en langere vastenkuren. Bovenop die praktische kennis beschikt ze over een brede opleidingsachtergrond. Lies Barzeele is gezondheidscoach, massagetherapeute en heeft een
pedagogische achtergrond. In combinatie met haar passie voor gezond koken en tuinieren maakt dat haar tot een goede raadgever en begeleider van zowel de beginnende als de ervaren vaster.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 13,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht